Siteye Facebook Yorumları Kutusu Eklemek Blogger / Wordpress


Sitelerinize/Bloglarınıza Facebook Yorumları Kutusu Eklemek İçin Yapmanız Gerekenler Yazımızda..
 Yorumlar pek çok açıdan bir web sitesi için olmazsa olmaz bir unsurdur. Yorumların ilgili siteye faydaları saymakla bitmeyecek derecededir. Bunların en başlıca faydaları ise;
- Kullanıcılara kendilerini ifade özgürlüğü tanınması
- Kullanıcıların siteye bağlılığı
- Sayfaya özgün içeriklerin katılması
- Sitenin/sayfanın bu yorumlarla birlikte sürekli güncellik kazanması
...
Ve saydığımız tüm bu unsurlara bağlı olarak ziyaretçi ve arama motorları gözünde daha değerli bir siteye sahip olmamız.

Standart yorumların haricinde facebook yorumları da ayrı bir öneme sahip. Hangisi daha önemlidir sorusu siteden siteye farklılık gösterecek ve tartışılabilecek bir konu olmakla birlikte biz ikisinin de ayrı ayrı önemli olduğunu düşünüyoruz.

Özellikle facebook eklentisi ile bırakılan yorumlar, eğer sitenizde ciddi yorum onayı sorunları varsa işinizi daha da kolaylaştırabilir. Zira pek çok kullanıcının gerçek kimlikleriyle facebook hesaplarına sahip olmaları, onların yaptığı yorumlarda daha özenli davranmalarına, dolayısıyla site yöneticilerine daha kolay yönetilebilir yorumlar gelmesine imkan tanıyabilmektedir.
Bunun bir diğer faydası ise facebookta yapılan yorumların daha fazla sosyal yansıması olmasıdır. Bu da yapılan yorumun daha fazla kişiye ulaşarak dolaylı olarak sitenizin daha fazla dikkat çekmesine fayda sağlayacaktır.

Konunun önemine dair aktardığımız bu kısa notlardan sonra sitenize/blogunuza nasıl facebook yorum kutusu eklersiniz, buna bakalım:

1. Kodları Alma
Tabi eğer yorumları yönetibilmek isterseniz ilk önce bir facebook hesabınız olmalı ki kendinizi yorumları yönetbilmek için yetkili olarak tanımlayabilesiniz. Facebook hesabıyla giriş yapıpı yapmamış olmanız fark etmeksizin http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/comments/ adresine gidiniz. İlgili sayfada aşağıdaki şekilde bir alan göreceksiniz:
Facebook Yorum Kodu Alma
İlgili alanda site/blog adresinizi, gösterilecek yorum sayısını, yorum kutusu genişliğini ve yorumun açık mı koyu mu renkli olacağını seçip "Get Code" butonuna basıyorsunuz.
Ardından karşımıza söyle bir ekran çıkıyor:
Facebook Kodları
İlgili ekranda çeşitli formatlarda kullanabileceğimiz kodlar sunulmakta. İsterseniz HTML5 tarafından detsteklenen kodları ya da eğer nasıl kullanılacağını biliyorsanız FBML kodlarını kullanabilirsiniz.

2. Kodları Düzenleme
[Resmin büyük hali için üzerine tıklayabilirsiniz.]

Biz kod oluşturma sayfasında bize verilen kodları aynen kullandığımızda bizim tüm sitemizde ortak bir yorum alanı olacaktır. Yani bizim örnek olarak "Bugün çok mutluyum" yazımıza "Çok Güzel" şeklinde yorum yapan birisinin bu yorumu, aynı şekilde bizim "Çok Üzgünüm" yazımızda da çıkacak, dolayısıyla yorumcular için yorum ve içerikle ilgili bir uyumsuzluk meydana gelcektir.

Nickcenter arkadaşımızın uyarısıyla her sayfa için birbirinden bağımsız, farklı yorum kutularının çıkması için yorum alanında değişiklik yapmamız gerekmektedir. Bunun nasıl olacağını yukarıdaki resmimizde anlattık. data-href=" 'ten sonra gelen alana blogcu'nun değişken sayfa etiketini girmemiz gerekiyor. Yani site adresimizi silip onun yerine X'i silerek şu etiketi yazmalıyız: {{sayfaurlX}}
Not: Etikete X ifadesi fazladan eklenmiştir çünkü eğer o ifadeyi eklemeseydik siz o etiket yerine şu an bu sayfanın adresini görüyor olurdunuz. Etiketi kullanmak için içindeki fazlalık X'i siliniz.


3. Kodları Yerleştirme
Edindiğiniz kodları yorum kutusu nerede çıksın istiyorsanız oraya yerleştirmeniz gerekiyor. Tabi normal durumda bu yorum kutusu için en uygun yer içeriğinizin hemen altı. İçeriğinizi gören bir kullanıcı içeriğin sonlarında kendisi içerikle ilgili yorum yapmak istediğinde bu yorum kutusu tam karşısına çıkmalı.

Blogcu.com'un standart görünüm şablonları zaten bizlere kod ekleme alanlarını açıkça sunmakta. Ancak biz "blogcu.com yapımı hazır şablonları" ya da "özel yapım şablonları" kullanıyorsak bu sefer de şablonlara HTML üzerinden ekleme yapmamız gerekecek.
İlgili html şablon düzenlemede yorum form alanının: "icerikyorumform", yorumların listelendiği alanın da "icerikyorumlar" olarak listelendiğini görürüz. Buna göre eğer siz bu alanları kaldırıp sadece facebook yorumlarının kalmasını isterseniz bu alanların yerine edindiğiniz kodları ekleyebilirsiniz. Eğer facebook yorumları bu alanın üstünde ya da altında olsun isterseniz de bu alanları bozmadan ilgili yorum alanındaki div etiketlerini de dikkate alarak kendiniz ilgili alanın altına ya da üstüne bu kodları ekleyebilirsiniz.

Blogcuda kod ekleme ile ilgili hiç bilginiz yoksa konuya genel açılardan değindiğimiz Bloga Kod Ekleme yazımıza bakabilirsiniz.

Yorumları Yönetme
Yorumları yönetebilmek için sitenizin head etiketleri arasına kodu aldığınız sayfada "Moderation Tools" başlığı altında belirtildiği şekilde bir meta etiketi eklemeniz gerekmektedir.  Bu işlemden sonra siteye girdiğinizde yorumları yönetebildiğinizi göreceksiniz.



ALINTIDIR.

About cHnca

67 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

  5. resim yerine kodu yaz da kopyalayalım....

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler!
    http://www.zetkinlik.com

    YanıtlaSil
  8. Gölbaşı Evden Eve Nakliyat olarak sizlerin taşınma sürecinizde tecrübeli personellerimiz ile hızlı ve güvenli bir hizmet almanızı sağlıyoruz. Bu süreçte maddi veya manevi bir kayıp yaşamadan kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için Usta Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  9. Yapracık Evden Eve Nakliyat.Yapracık evden eve naklıyat olarak deneyimli çalışanlarımız şehirlerarası taşımacılık konusunda kendini kanıtlamış olan firmamız müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak müşterilerin sürekli tercih ettiği firma olarak devam ediyoruz.Sizde evinizi taşıtmak istiyorsanız randevu için yılmaz nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  10. Rolex Saat Fiyatları olarak son model bay ve bayan aksesuarlarımızı sizlere web sitemizde sunmaktayız. Sizler de kaliteli aksesuarlar için Eta Saatler ile gerçekleştirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  11. Ordu Evden Eve Nakliyat olarak asansörlü taşımacılık hizmeti vererek evinizin kaçıncı katta olmazı farketmeksizin eşyalarınızı evinizden asansörlü nakliyat sistemi ile alarak işleri hızlandırarak size vakit kazandırıyoruz.Detaylı bilgi için ordu evden eve nakliyat isimli websitemizden iletişime geçebilirsiniz

    YanıtlaSil
  12. Lamine Diş Kaplama alanında gün geçtikçe kendini geliştiren personellerimiz ile son teknoloji aletlerimizle birlikte sorunsuz bir şekilde dişlerinizi tedavi ediyoruz.Detaylı bilgi için ömer bayar isimli webistemizden bize ulaşınız.

    YanıtlaSil
  13. Çayyolu Evden Eve Nakliyat olan firmamız eşya taşıma konusunda gelişmiş ve kaliteli bir hizmet vermektedir. Sizler de gönül rahatlığı ile kaliteli hizmet almak için Usta Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  14. Ankara Evden Eve Nakliyat Adı altında binlerce nakliyat hizmeti sunmaya son hızla devam etmekteyiz Sizlerde hemen bize ulaşın ve kaliteli hizmetlerden hemen yararlanın. Uzun yıllar boyunca kaliteli hizmetlerimizi sunduk. Uzun yıllar boyunca kaliteli hizmet sunduk ve uzun yıllar sonunda bile kalitemizden ve ekonomik hizmetlerimizden hiç bir şey kaybetmeden hizmetlerimizi sunmaktayız.

    YanıtlaSil
  15. Çayyolu Evden Eve Nakliyat olarak müşterilerimizin kolaylıkla ve sorunsuz bir şekilde taşınmalarını sağlıyoruz. Herhangi bir maddi kayıp veya zaman kaybı gibi durumlar hizmetimizde söz konusu bile olamaz. Yılların tecrübesi ile hizmet veren Ersoy Nakliyat ile bütçenize uygun kaliteli hizmet için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  16. Eryaman Evden Eve Nakliyat ile sizlerin hızlı ve güvenli bir hizmet almanızı sağlıyoruz. Bütçenize uygun kaliteli hizmetlerimiz için Usta Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  17. Yenimahalle Evden Eve Nakliyat hizmetini sizler sunamaya en kusursuz şekilde hizmetlerimize en hızlı şekilde devam ediyoruz. Hemen Ankara yavuz web sitemizden bizlere ulaşın ve hemen hizmetlerimizden yararlanın ve hizmetlerimiz hakkında en detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  18. Çayyolu Evden Eve Nakliyat olarak uzun yılların tecrübeli çalışanlarla çalışarak sizlere Çayyolu Evden Eve Nakliyat hizmetini en uygun şekilde ve en yüksek kalitede sunmaya en hızlı şekilde devam ediyoruz. müşterilerimize sağladığımız memnuniyet yüzdesi ile sektörde lider firmalardan biriyiz.

    YanıtlaSil
  19. Keçiören Evden Eve Nakliyat Ankara'nın büyük ilçelerinden bir tanesi olan Keçiören'de Evden Eve Nakliyat ve şehirler arası nakliyat ve şehir içi taşımacılık hizmetlerini en ekonomik şekilde sizlere sunmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  20. Ankara İmplant Fiyatları diğer firmalar tarafında çok yüksek fiyatlara yapılan bir tedavidir ama kliniğimiz en uygun fiyatlara bu tedaviyi ve onlarca tedavileri en uygun şekilde sizlere sağlamaya en kusursuz şekilde devamlığını sürdürmektedir.

    YanıtlaSil
  21. Ankara Gülüş Tasarımı olarak uzman hekimlerimizle sizlere dişinizle ilgili her türlü sorununuza tedavi yöntemi sunarak memnuniyetinizi sağlamaktayız.Detaylı bilgi ve randevu için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. Gebze Evden Eve Nakliyat hizmetini sizlere en uygun ve en güvenli şekilde sizlere sunmaktayız. Alanında en uzman olan firmamız uzun yıllar sonunda bile kaliteli hizmetlerini sizlere sunmaya devam ediyoruz. Evden eve nakliyat alanında en yenilikçi çalışmalarıyla sizlerin karşısına çıkmaktayız.

    YanıtlaSil
  23. Ankara Şehir İçi Nakliyat olarak eşyalarınızın sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağlayan uzman personellerimiz ile hizmet vermekteyiz. Sizler de bu yorucu daha rahat kılabilirsiniz. Kaliteli ve uygun maliyetli hizmetlerimiz için web sitemizden ulaşınız.

    YanıtlaSil
  24. Beypazarı Evden Eve Nakliyat ile sizler de kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli bir şekilde taşınabilir ve herhangi bir maddi kayıp görmezsiniz. Usta Nakliyat ile iletişime geçip ayrıcalıklardan yararlanın.

    YanıtlaSil
  25. Yenimahalle Evden Eve Nakliyat hizmetinizi en uygun şekilde uzun yıllar boyunca kaliteli şekilde sizlere sunmaktayız. Her müşterimize uzun yıllar sonunda bile sizlere kusursuz şekilde sizlere sunmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  26. Eryaman Evden Eve Nakliyat hizmetimiz ile birlikte sektörde uzun yıllar boyunca en kusursuz şekilde sizler hizmetlerimizi sunmaktayız. Alanında uzman personeller ile sizlere kaliteli hizmetleri sizlere sunmaktayız.

    YanıtlaSil
  27. Keçiören Evden Eve Nakliyat hizmetimizi en ekonomik şekilde sizlere sunmaktayız. Türkiye’nin 81 iline anında ve en hızlı bir şekilde sizlere sağlamaya devam ediyoruz uzun yıllar boyunca hizmetlerimizi sunduk ve başarımızı en hızlı şekilde elde ettik.

    YanıtlaSil
  28. Güngören Evden Eve Nakliyat olarak geniş araç filomuzla birlikte eşyalarınıza özel araçlar getirerek eşyalarınızı problemsiz bir şekilde taşıyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için flaş nakliyat adlı internet sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Eskişehir iphone servis hizmetimizi sizlere en uygun şekilde sağlamaktayız. Uzun yıllar boyunca kusursuz bir şekilde çalışarak müşterilerimizin tüm güvenini kazandık bu sağladığımız güven sayesinden uzun yıllar sonunda bile en ekonomik şekilde hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  30. Afyon Ev Temizliği gibi hizmetlerde başarımızı sizlere en yüksek teknolojide sunmaya devam ediyoruz. Müşterimizin aldığı hizmetlerde sadece bütçe dostu ve profesyonel hizmet için sizlere sağlamaya devam etmekteyiz.

    YanıtlaSil
  31. Ankara evden eve nakliyat hizmeti gibi onlarca hizmet sunan firmamız şimdilerde ise profesyonelliğini ve kalitesini tüm Türkiye kanıtlayarak hizmetlerine en yüksek teknolojili ve sadece müşteri memnuniyeti için geliştirip sizlere sunmaya en hızlı şekilde devam etmektedir sizlerde web adresimizden bizlere ulaşarak hizmetlerimizden hemen yararlanabilirsiniz

    YanıtlaSil
  32. Ankara Evden eve Nakliyat alanında en kusursuz şekilde sizlere hizmet vermekteyiz. uzun yıllar deneyimli personeller ile birlikte sizlere hizmet vermekteyiz.

    YanıtlaSil
  33. Ankara Boya Badana Ustası olarak sizlerin evini ofisini en kaliteli ve en uygun şekilde boyayarak daha güzel bi görünüme kavuşturuyoruz. Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  34. Mersin Asansörlü Nakliyat ile sizlere nakliyat işini en kaliteli şekilde sunarak eşyalarınızı en güvenli ve en hızlı şekilde taşıyarak zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  35. Ankara implant fiyatları uygulanacak tedavilere göre belirlenir. Tedaviniz kısa sürede başarılı bir şekilde tamamlanarak sizlere iyi bir hizmet sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  36. Bir seyyar lokmacı İstanbul firması olarak sizlere kusursuz ve profesyonel şekilde en lezzetli lokmaları seyyar araçlarımızı dağıtmak dayız firmamız sizlerin en mutlu gününde veya en üzgün gönlünüzden yanınızda olmaktadır. Firma olarak hizmetlerimizi en kaliteli En kusursuz şekilde geliştirmeye ve sizlere sunmaya devam etmekteyiz Sizlerde Saraylı lokma web sitemizden bizlere ulaşarak en lezzetli lokmaları Sizlerde dağıtabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  37. Ankara Dental olarak sizlere Ankara implant tedavisini sunmaktayız her zaman müşterilerimizin ağız sağlığını düşünerek hizmetlerimizi geliştirip sunmaktayız. Türkiye’de kurulduğumuz günden bu yana sağladığımız hizmetlerle gündeme gelmekteyiz.

    YanıtlaSil
  38. Afyon Temizlik Şirketleriolarak en ekonomik hizmeti veren firmamız sizlerin temizlik problemini en uygun fiyatlara hallediyor.Detaylı bilgi ve randevu için afyon zirve temizlik adlı internet sitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  39. Darıca Evden Eve Nakliyat Hizmetimiz ile birlikte uzun yıllar boyunca kaliteli hizmet verdik. Darıca Evden Eve Nakliyat hizmetini sizlere Asansörölü nakliyat araçlarımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  40. Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetini sizlere en kusursuz şekilde sunan Musa nakliyat alanında uzman personeller ve gelişmiş nakliyat araçlarımız ile sizlere sunmaktayız uzun yıllar boyunca çalışarak sizler için geliştirdiğimiz Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetimiz de sadece müşteri memnuniyeti odaklı geliştirip sunmaktayız müşterilerimiz için geliştirilmiş olduğumuzu Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetimizden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey bizlere web site adresimizden hemen ulaşmaktır bize ulaştığınız takdirde hizmetlerimiz hakkında hem detaylı bilgilere sahip olup hem de hizmetlerimizden hemen yararlanabilirsiniz

    YanıtlaSil
  41. Çankaya evden eve nakliyat alanında kusursuz çalışmalarımız ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. İşinde tecrübeli kadromuz ile eşyalarınızın en iyi şekilde taşınması için uygun bir nakliyat planı yaparak hizmetlerimizi gerçekleştirmekteyiz firmamız sizlerin daha iyi bir hizmet alması açısından kısa zamanda taşıma işlemlerini sağlamak için her gün kendini geliştirmeye devam etmektedir

    YanıtlaSil
  42. Hem şehir içi hem şehir dışı asansörlü nakliyat için Gebze Evden Eve Nakliyat sizlerin hizmetinde . Uzman çalışanları ile eşyalarınız zarar görmeden taşınsın içiniz rahat kalsın istiyorsanız tıklayınız.

    YanıtlaSil
  43. Sincan Evden Eve Nakliyat ile artık taşınmak çok kolay . Sigortalı sistemimiz ve uzman çalışanlarımız ile sizleri memnun etmek için buradayız . iletişim için tıklayınız

    YanıtlaSil
  44. Su Arıtma Eskişehir suların arındırılmasına büyük katkı sağlıyor suyun içim gücünün arttırılması ile içimi daha yumuşak hale getiriliyor siz de arıtılmış içme suyu için Aquaman Su Arıtma ile iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  45. Afyon Temizlik profesyonel ekip arkadaşları ile sizlerle . İnşaat sonrası temizlik, dış cephe temizlik , koltuk temizliği , ofis temizliği hizmetleri vermektedir üstelik çok uygun fiyata . İletişim için tıklayınız .

    YanıtlaSil
  46. Uzman ekiplerimizin yaptığı araştırma sonucunda şehrinizde en uygun fiyata ve kaliteli nakliyat hizmetlerini bulduk ve sizlere sunduk . Şehirden Şehire Nakliyat ile sizde şehrinizde uygun fiyata kaliteli nakliyat hizmeti arıyorsanız aradığınız her şey sitemizde tek tıkla ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. Bolu Evden Eve Nakliyat ile taşınmak artık çok kolay . Asansörlü nakliyat ve sigortalı nakliyat ile eşyalarınız zarar görmesin çabucak talep ettiğiniz adrese testlim edilir üstelik çok uygun fiyatlarla.

    YanıtlaSil
  48. Malatya Evden Eve Nakliyat uzun yılların tecrübesi ve profesyonel ekip arkadaşları ile sizlerin buradan memnun ayrılmasını saylayan şirketimiz uygun fiyatlarla bir çok hizmeti sizlerle buluşturuyor .Sizlerin de olumlu geri dönüşleri ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyor . iletişim için tıklayınız.

    YanıtlaSil
  49. Firmamız profosyonel uzman ekibimiz ve yeni nesil nakliyat araçlarımız ile çalışarak 100%100 müşteri memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.Sizlerde kaliteli bir hizmet zinciri arıyorsanız tek yapmanız gereken iletişime geçmek.

    YanıtlaSil
  50. Ağrı Evden Eve Nakliyat sizlere en kaliteli uyun fiyata hizmet veriyor Asansörlü taşıma, ofis taşıma, evden eve nakliyat , eşya paketleme gibi bir çok hizmeti sizle buluşturan tugay express için tıklayınız.

    YanıtlaSil
  51. sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek adına yıllardır,işlerinde deneyimli ve titiz ekiple çalışmaya özen göztererek ilerliyoruz.Üst düzey bir temizlik arıyorsanız tek yapmanız gereken firmamız ile iletişime geçmek.Sağlıklı günler dileriz.

    YanıtlaSil
  52. Ankara evden eve nakliyat firması olarak eşya paketleme, montaj-demontaj, asansörlü taşıma, eşya depolama ve daha bir çok hizmetimiz bulunmaktadır. Eşyalarınzı güvenle istediğiniz bölgeye taşıyoruz, hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  53. Ankara evden eve nakliyat firması olarak civarda tercih edilen ve sevilen bir firmayız, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışan firmalardan olmayı başardık hizmetlerimizden faydalanmak için sitemize göz gezdirebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  54. siz değerli müşterilerimizin olumlu yorumları ve güveni sayesinde 100%100 müşteri memnuniyetimizi koruyarak ilerliyoruz.İşlerinde deneyimli kişilerle beraber sizleri hayallerinizdeki konutlara kavuşturuyoruz.

    YanıtlaSil
  55. siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunabilmek adına son nesil asansörlü araçlarımız ve işlerinde usta kişilerle beraber son derece güvenlik önlemlerimizi alarak çalışmaya devam ediyoruz.İletişim için tıklayınız.

    YanıtlaSil
  56. Günümüzde temel ihtiyaç haline gelen telefonlarımız aniden bozulabiliyor , düşüp kırılabiliyor , sıvı teması oluşabiliyor . Eskişehir Apple servis şirketimiz de bu sorunlarınıza 7/24 hizmet ile çözüm üretiyor hem de çok uygun fiyatlar ile

    YanıtlaSil
  57. firmamız siz değerli müşterilerimize ekibimizin pratik çözümleri sayesinde hızlı ve güvenli bir taşınma süreci yaşatıyor.Yıllardır sizlerin memnuniyeti ve güveni sayesinde en kaliteli hizmet zincirlerini sunan firmalar arasındayız.Üst düzey bir performans için bizlerle iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  58. Temizlikte bir numara olan akçaylar temizlik sizlere ofis temizliği , Eskişehir Ev Temizliği , apartman temizliği , inşaat sonrası temizlik , yangın temizliği gibi bir çok hizmeti uygun fiyata sunuyor iletişim için tıklayınız.

    YanıtlaSil
  59. Son nesil asansörlü araçlarımız yardımıyla siz değerli müşterilerimize güvenlik önlemleri altında en kaliteli hizmet zincirlerimizi sunmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  60. eskişehir su arıtma servisi olarak senelerdir bu işi yapmaktayız, su arıtma konusunda bulunduğumuz şehirde ve bölgede tercih edilen sevilen bir firmayız.evinizde sağlıklı suyun bulunmasına olanak sağlıyoruz. suyu içilebilir kılan ve günden güne kendini geliştirmeye devam eden firmamızın kapısı sizlere her zaman açıktır. hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  61. düzce evden eve nakliyat firması olarak şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, asansör kiralama, ofis ve büro taşıma, sigortalı nakliyat gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır. sizler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz, hizmetlerimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  62. saraylı lokmacısı olarak istanbulun her bölgesine hizmet vermekteyiz. son derece titiz ve hijyenik olan imalathanemizde üretilen lokmaların dağıtımını sizlere yapmaktayız. istediğiniz bölgeye, istediğiniz zamanda lokma dağıtımını yapan tam donanımlı bir ekibe sahibiz. bizimle iletişime geçerek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorum yapabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.