AddMeFast - Sosyal Ağlarda Hit ve Takipçi Arttırtma

Merhaba beyler bayanlar :) çok uzun uzadıya konuşup bu güzel sitenin çekiciliğini kaybettirmek istemiyorum.
Bahsedeceğim site Add Me Fast. Bu site aracılığıyla takipçi arttırabilir, Abone sayısınızı yükseltebilir, RT yaptırtabilir, ve daha bir çok sosyal medya içeriğinizi daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz. Aşağıda kayıt aşamasından kullanım alanlarına kadar  biraz biraz anlatmaya çalışacağım. Zaten sitenin adını öğrenmiş olmanız yeterli aslında, siteye girince hemen içeriği ve sistemi kavrayacaksınızdır.Neyse daha çok uzatmadan başlayalım.


Bu site neler yapar?


 - Bu sistem bizlere, twitter'da takipçi kasmamıza, RT ettirmemize, Favorilerimize eklettirmemize ve takipçi kazanmamıza. Facebook'ta abone artırtmamıza, Sayfa beğenisini yükseltmemize, Bağlantımızın çok paylaşılmasına, YouTube'da videomuzun izlenme sayısını arttırtmada, kanalımızın abone sayısını yükseltmede, videonuzun beğeni sayısını arttırtmada ve var ise web sitenizin, blogunuzun hitini yükseltmekte.


İlk Olarak Ne Yapmalıyım ?


  - İlk adım olarak Registration 'a tıklıyoruz. açılan sayfada bizden üyelik bilgilerini istiyor. Kullanıcı adı şifre vs gibi. Mail adresinizi muhakkak doğru giriniz çünkü sistemden faydalanmanız için mail adresinize gelen mail ile hesabınızı aktif edeceksiniz.

Üye Olduktan Sonra Nasıl Faydalanacağım ?


 - Üye olduktan sonra sol taraftaki Add Site/Page 'e tıklayıp sitemizi,blogumuzu, twitter hesabımızı, facebook hesabımızı artık ne amaçlı kullanacaksak onu ekleyeceğiz.
Bu sistem size düzenli ve sürekli giriş yaptığınızda günlük 150 Kredi ara ara girerseniz günlük 50 kredi veriyor. Kredinilerinizi gün içinde kullanmalısınız bir sonra ki güne kredi aktarımı yapılmıyor.


Nasıl Adres Ekleyeceğim ?



 - Üye olduktan sonra artık iş sitelerinizi veya profillerinizi eklemeye geldi. Kısaca bunu da anlatıp bitireceğim.Resimde gördüğünüz üzere alanları doldurursanız sistemi kullanamya başlayabilirsiniz.

 TYPE: Yani diyor ki sen benden ne istiyorsun :) Buradan artık takipçimi kasacaksınız, Facebook abone mi kasacaksınız, sayfa hitimi arttıracaksınız o size kalmış. Burada yapacağınız işlemi seçiyorsunuz.

Countries: Burada da diyor ki tamam yaparım ama önce hangi ülkelerden takipçi istiyorsun sen diyor. Buradan İstediğiniz ülkeleri seçebilirsiniz tek tek ama diyorsanız ki yok arkadaş benim blogum yada profilime tüm dünyadan takipçi gelsin ozaman WORLDWİDE işaretini kaldırmayın.

TİTLE: Buraya da bir başlık adın slogan isim artık içinizden ne geçiyor ise.

Site/Page URL: Gelelim fasulyenin faydalarına :) Buraya da sitenizin linki veya Twitter'da takipçi arttıracaksanız; Twitter hesabınızın linki yada kullanıcı adınız. RT ettirecekseniz twetinizin linkini kopyalayacaksınız. Facebook ve diger seçenekler içinde bu bahsettiğim işlem geçerlidir.

Total Clicks & Daily Clicks: Ben tüm eklediğim linklerde off olarak bıraktım, siz de öyle yapın :)

! CPC ! BURAYA DİKKAT : CPC değerini en az 2 en çok 10 yapabiliyoruz. Peki bu CPC ne ?
Kimse bedavaya sizi takip etmiyor yada bedavaya abone olmuyor. Sizi takip eden yada abone olan kişilerin kazanacağı kredi miktarını belirliyorsunuz. Günlük kredinizin bir sonraki güne aktarılamayacağını hesaba katarsak en az 7-8 yapmanızı öneririm ben. Çünkü milyonlarca kişinin kayıtlı olduğu bu sistemde öne çıkmanız için verdiğiniz CPC değerinin yüksek olması gerekir.
Bu cpc değerimizi de verdikten sonra Save diyor kaydediyoruz ve sisteme dahil ediliyoruz. Onaylanan adreslerinizi My Site'de görebilirsiniz.

Kredi Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım ?

 - Üye olduk, adreslerimiz ekledik. Peki bundan sonra ne yapmalıyım ? Ne yaparsam kredimi yükseltirim gibi sorular kafanızda çoktan oluşmuştur eminim :)  Neyse uzatmadan nasıl kredi kazanabileceğinizden de bahsedip sizi daha fazla tutmuyayım ben.


KREDİ KAZANMAK İÇİN; 


Hesabınıza giriş yaptığınızda sol menüde duran Free Points yani ücretsiz kredi seçeneğinin altındaki tüm linkler ile kredi kazanabilirsiniz,  örneğin Twitter Followers seçeneğine tıkladığınızda karşınıza başkalarına ait sizin gibi amaçlayan ve üye olan kişilerin twitter hesaplarını göreceksiniz. Bu hesapları takip ettikçe takip ettiğiniz kişinin verdiği CPC değeri kadar kredi kazanacaksınız. Bu kredi kazanma olayı Facebook, Youtube ve Twitterin diğer uygulamaları içinde geçerlidir. 

Benden bu kadar arkadaşlar, biraz ingilizce kelime bilginiz varsa çok zorlayacağını sanmıyorum sistemin. 
Takıldığınız yada paylaşmak istediğiniz durumları yorum olarak atabilirsiniz.


CTRL + C , CTRL + V yaparak emek hırsızlığı yapacak arkadaşlar lütfen yapmayın. Kullanabilirsiniz bu makalemi fakat lütfen kaynak belirtiniz metninizin sonunda.



About cHnca

10 yorum:

  1. Improving the credibility of facebook business account is extremely simple right now. Buying Facebook fan page "Likes" can be described as the most recent trick in such a goal. This can assist you to promote your enterprise to some degree. buy facebook likes

    YanıtlaSil
  2. Have you been inclined to get popularity shortly? Online community site Twitter can be the proper way for you. After that, you require to get cheap twitter followers to become recognized to this world. buy twitter follow

    YanıtlaSil
  3. You could additionally require these USA Facebook Likes for succeeding competitions that are held online. buy targeted likes

    YanıtlaSil
  4. Stars prefer to buy twitter followers as a way to increase fame in a shorter span. website to buy twitter followers

    YanıtlaSil
  5. Are you currently inclined to get global popularity swiftly? Social media site Twitter can be the correct way for you. buy twitter follower

    YanıtlaSil
  6. Buy YouTube likes. That is the popular solution for boosting your Google authority. To learn more keep reading this web site. how to buy youtube subscribers

    YanıtlaSil
  7. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  8. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorum yapabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.